luni, 14 septembrie 2015

”ACCIDENT CU VICTIME ÎN CENTRUL ORAȘULUI COMĂNEȘTI!” - din fericire,a fost doar o simulare a unui accident, organizată de Crucea Roșie subfiliala Comănești

”ACCIDENT CU VICTIME ÎN CENTRUL ORAȘULUI COMĂNEȘTI!” - din fericire, trebuie să știți că a fost doar o simulare a unui accident, organizată de Crucea Roșie subfiliala Comănești impreuna cu ISU Bacau, cu ocazia zilei de 13 septembrie, "Ziua Pompierilor" si "Ziua Mondiala a Primului Ajutor".
Principalele obiective ale exercițiului au fost: verificarea concepţiei de acţiune în cazul producerii unui accident rutier şi modul de aplicare a procedurii în astfel de situaţii, alături de organizarea în teren a cooperării cu forţele participante la intervenţie, managementul unitar al tuturor structurilor implicate, antrenarea forțele participante, deplasarea până la locul solicitării, amplasarea tehnicii de intervenţie şi acordarea asistenţei medicale a tuturor victimelor implicate în accident.
Parteneri: Primăria Comănești, Europe Direct Comănești, ISU Bacău - Garda de intervenție nr. 2 Comănești. Multumim pentru sprijinul acordat! Sursa foto: Nicolae Popa, Fornazer CristinaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu