miercuri, 23 septembrie 2015

”ACCIDENT CU VICTIME ÎN CENTRUL ORAȘULUI COMĂNEȘTI!”


”ACCIDENT CU VICTIME ÎN CENTRUL ORAȘULUI COMĂNEȘTI!” - din fericire, trebuie să știți că a fost doar o simulare a unui accident, organizată de Crucea Roșie subfiliala Comănești impreuna cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău, cu ocazia zilei de 13 septembrie, "Ziua Pompierilor" si "Ziua Mondiala a Primului Ajutor".
Principalele obiective ale exercițiului au fost: verificarea concepţiei de acţiune în cazul producerii unui accident rutier şi modul de aplicare a procedurii în astfel de situaţii, alături de organizarea în teren a cooperării cu forţele participante la intervenţie, managementul unitar al tuturor structurilor implicate, antrenarea forțele participante, deplasarea până la locul solicitării, amplasarea tehnicii de intervenţie şi acordarea asistenţei medicale a tuturor victimelor implicate în accident.
Parteneri: Primăria Comănești, Europe Direct Comănești, ISU Bacău - Garda de intervenție nr. 2 Comănești. Multumim pentru sprijinul acordat! Sursa foto: Nicolae Popa, Fornazer Cristina